Mini cursus

Hoe maak je een e-mailhandtekening

Uitleg over het ontwerpen en implementeren van je e-mailhandtekening

6 ontwerpen die je kunt gebruiken

Start direct

Binnen een half uur klaar

Maak jouw e-mails professioneler!
start direct

een professionele
e-mailhandtekening

Voor wie is deze mini cursus?

Voor ondernemers en werknemers die hun e-mails willen professionaliseren door middel van een e-mailhandtekening. De e-mailhandtekening is ook te gebruiken voor een team binnen 1 organisatie.

Bij aanschaf van de mini cursus krijg je een mailtje met de inloggegevens van de online Academy.  Hier krijg je toegang tot de mini cursus. In deze cursus staan video's met uitleg klaar hoe jij een e-mailhandtekening maakt en toevoegt aan jouw mailsysteem.

Dit is ook stap-voor-stap uitgelegd in een PDF. Deze PDF bevat een linkje met sjablonen die jij kunt gebruiken voor jouw e-mailhandtekening. 

Hoe werkt het?

Ik ga starten

thank you!

Hi, ik ben Eline

Als klein meisje ben ik altijd al bezig geweest met creatief bezig zijn. Van schilderen tot kleuren tot kleien en later op de middelbare school ook.

Toen ik ontdekte dat ik hier van mijn passie mijn werk kon maken ging ik ervoor. Ik werkte jaren als brand designer waar ik mijn werkervaring opdeed. Totdat ik ontdekte dat ik meer wilde. Ik wilde vrijer leven en klanten echt op weg helpen met een merkuitstraling waar ze om staan te springen. Dus ik zegde mijn baan op.

Nu help ik creatieve ondernemers hoe ze een professioneel ontwerp kunnen maken voor hun brand dat 100% uitstraalt waar ze voor staan!

Ik zie het ontwerp proces als structuur krijgen in de 12994 creatieve ideeën die in je hoofd rond dwarrelen. Hoe beter jij weet wat je met je bedrijf wil, des te makkelijker je een ontwerp kunt maken die jouw ideale doelgroep aan gaat spreken.

E-mailhandtekening mini cursus

Ik ga starten