Leer in deze online cursus wat jouw unieke stijl is, hoe je jouw huisstijl ontwerpt en social media sjablonen maakt!

Huisstijl ontwerpen in Canva

Ja, ik ga starten!

Nu € 297,-!

Is dit herkenbaar voor jou?

Je wil een mooie social media post maken maar hebt geen idee waar te beginnen,

Je hebt het idee dat je veel (meer) uit Canva kunt halen maar weet niet wat die mogelijkheden zijn,

Je wil een unieke en persoonlijke huisstijl die bij JOU past maar weet niet hoe je dit kunt ontwerpen.Je past je ontwerpen te vaak aan omdat je niet werkt met vaste templates, kleuren en vormen: oftewel je mist een vaste stijl

Het succes van de concurrent maakt jou onzeker en ontmoedigd jou om verder te gaan met je bedrijf,

Je wil met klanten werken die écht bij je passen maar weet nog niet precies wie deze ideale klant is en hoe je deze bereikt,

Een huisstijl dat echt uitstraalt waar jij voor staat met je bedrijf

Ik zie dat veel ondernemers het leuk vinden om zelf te ontwerpen in Canva, maar vaak vastlopen in het creëren van 1 vaste stijl voor hun bedrijf. Ik weet dat het anders kan. Jij bent uniek. In deze cursus leer jij wat je uniek maakt, waar jouw kracht ligt en hoe jij deze unique selling points vertaal naar een huisstijl ontwerp dat écht bij je past

Zodat je 100% achter je stijl en dus je bedrijf staat. Zodat je structureel klanten aan gaat trekken die bij je passen.

Ontwerpen met Canva, heh wat?

In de cursus leer je ontwerpen in Canva. Een tool waar ik - zelfs als professioneel grafisch ontwerpen - heel enthousiast over ben. Canva is een online ontwerptool waar je op zowel je computer als je telefoon een professioneel ontwerp kunt maken op een hele laagdrempelige manier. De mogelijkheden zijn oneindig! Je kunt namelijk social media posts, presentaties, banners maar ook kaartjes, visitekaartjes en werkboeken in ontwerpen. Canva is dus niet alleen geschikt voor online, maar ook offline ontwerpen.

In deze module ga je al je onzekerheden, overtuigingen en belemmeringen tackelen zodat jij klaar bent voor jouw next level 2.0 brand!

Begin bij jezelf

Wat zit er in de Cursus?

stap 1

Jij verdient de leukste klanten. Maar wie zijn dit? Hoe kies je je ideale klant? Die keuze maak je in deze module.

De ideale klant

stap 2

Jij wil die ideale klant aantrekken. In deze module leer je hoe je deze klanten aantrekt door authentiek en persoonlijk te zijn.

Authentiek zijn

stap 3

In deze module ga je op zoek naar de merkstijl die bij jou past.

Merkstijl

stap 4

Stap voor stap ga jij je kleuren, lettertypes en vormen kiezen en je logo ontwerpen. Deze leg je vast in een huisstijl overzicht.

Huisstijl ontwerp

stap 5

Leer hoe je je huisstijl tot in detail toepast zodat jij consistent herkenbaar wordt voor de doelgroep en deze sneller aantrekt!

Word consistent met je brand

stap 6

In deze module leer jij hoe je social media templates ontwerpt die past bij de content die je wil delen en de doelgroep die je aan wil trekken. Je gaat rubrieken kiezen en ontwerpen maken die je elke keer opnieuw kunt inzetten voor je socials, waardoor je uren tijd gaat besparen!

Ontwerp social media templates in Canva

bonus

Wat krijg ik?

Onbeperkt toegang tot de cursus in de online Academy,

Toegang op zowel je computer als mobiel,

9 modules met meer dan 15 uitleg video’s en tutorials,

Invulbare werkboeken met opdrachten,

Antwoord op al je vragen van de ontwerp experts,

Wekelijkse begeleiding via de mail,

Templates om je huisstijl vast te leggen en social media ontwerpen te maken,

EENMALIGE BONUS: Toegang tot de Canva cursus!

Zo ziet een invulbaar werkboek eruit!

Je hebt een huisstijl dat 100% bij JOU past en uitstraalt waar je voor staat,

Je gelooft in je bedrijf en weet wat jou uniek maakt,

Je weet wie je ideale klant is en hoe je deze kunt bereiken,

Je weet hoe je ontwerpen kunt maken in Canva en deze gebruikt voor je bedrijf,

Je hebt een huisstijl overzicht  in Canva en weet hoe je deze structureel in kunt zetten,

Je hebt ontwerpen gemaakt voor jouw Instagram story en Instagram en Facebook berichten (foto) die je vaker kunt inzetten,

Je weet hoe je een sterk grafisch ontwerp maakt dat eruit springt voor je ideale klant.

Wat ga je bereiken?

Canva huisstijl template

Hi, Eline hier! Na jarenlang als merkontwerper te hebben gewerkt, wilde ik meer. Hoewel ik 3 jaar lang in loondienst alle taken omtrent het opbouwen van een merk al op mij nam, wilde ik ondernemen. Ik schreef mijn bedrijf in. In de afgelopen 2,5 jaar heb ik de mooiste huisstijlen ontworpen voor onder andere Momtrepreneur, Visionschool en Social on Point. 

In de online Academy en offline trainingen draag ik mijn kennis over hoe ik een sterk grafisch ontwerp maak door met Canva te werken. Ik geloof er namelijk in dat Canva een perfecte tool is waar je een professioneel ontwerp kan maken. En dat jij kan leren hoe je dat doet. Zodat jij een ontwerp maakt waar je trots op bent, een ontwerp maakt dat uitstraalt waar je voor staat en een ontwerp maakt waar je niet uren mee bezig bent. 
 
Zodat jij de klanten aan gaat trekken die je aan wil trekken!

Hi, ik ben Eline

Ja, ik ga starten!

Hoe werkt het?

Wanneer je de cursus aanschaft, krijg je binnen enkele minuten je inloggegevens van de Academy zodat je gelijk kunt starten. Vanaf dat moment krijg je wekelijkse begeleiding in de mail om alle modules van de cursus te doorlopen. Alle modules zijn gelijk beschikbaar en je houdt onbeperkt toegang tot de Academy en community.

De huisstijl ontwerp cursus

Wil jij jezelf serieuzer nemen als ondernemer? Een professioneel merk neerzetten waar je persoonlijkheid er gelijk uitspringt? Geef je het ontwerpproces liever hier uit handen en wil je zelf aan de slag? Dan is deze huisstijl ontwerp cursus echt wat voor jou! Binnen 8 weken heb jij een persoonlijk merkverhaal geschreven, een professionele huisstijl en social media templates ontworpen en weet jij wat ervoor nodig is om structureel jouw ideale klant aan te trekken!

Ook te volgen op je telefoon!

thank you!

5 termijnen van € 59,50

excl. BTW

Ik ga nu starten!

In 4 termijnen

Voor € 297,-

excl. BTW

Ik ga nu starten!

in 1 keer

Tijdelijk GRATIS de Canva cursus erbij!

De training duurt in totaal 8 weken. Als je alle stappen volgt heb je in die tijd je merkverhaal, huisstijl en social media sjablonen klaar staan!

Hoelang duurt de cursus?

FAQ

Dat is geen probleem. In de Academy krijg jij toegang tot de Canva cursus. Hier staan allerlei Canva instructievideo’s voor je klaar zodat jij precies weet hoe je Canva inzet.

Ik heb nog niet met Canva gewerkt

De cursus is gebaseerd op de gratis versie van Canva. Daarnaast wordt het verschil tussen de gratis en PRO versie uitgelegd en zijn er extra video’s opgenomen voor deelnemers die met de PRO versie van Canva werken.

Ik heb de gratis versie van Canva

Zeker, je kunt een online meet uurtje inplannen waar je al je vragen kunt stellen en feedback kan krijgen, dit kun je aanvragen door een mail te sturen naar [email protected]

Kan ik ook 1-op-1 begeleiding krijgen?

Je krijgt toegang tot de online community waar je 24/7 je vraag kunt stellen. Wij nemen je twijfels weg en geven je feedback op je ontwerpen of andere vragen! Wij streven ernaar deze vraag binnen 24 uur te beantwoorden, behalve in weekenden en op feestdagen.

Wat houdt de begeleiding in?

Ik heb al een huisstijl

Als jij niet tevreden bent met je huisstijl is het belangrijk om te onderzoeken waar dat aan ligt. Dat ga je juist in deze cursus doen. Je gaat ontdekken welke uitstraling wél bij je past en deze ga je vervolgens ontwerpen.

The Brand Movement geeft geen social media training. Met deze cursus zet je een uniek en persoonlijk merk neer waar jij achter staat. Je gaat op zoek naar jouw ideale merkuitstraling waar je social media sjablonen leert maken. Aanvullend is het juist aan te raden om een social media training te volgen.

Ik heb al een social media training gevolgd