Een plek waar creativiteit, branding en grafisch ontwerp samen komen.  Ben je nieuwsgierig? Laat je e-mail adres achter en je wordt op de hoogte gebracht van nieuwe Live dagen!

LIVE DAGEN: SOON NEW DATES

Meld je aan voor de wachtlijst

Ontvang meer informatie per mail over de eerstvolgende Canva workshop!

Meld je aan voor de wachtlijst

Ontvang meer informatie per mail over de eerstvolgende Canva workshop!

Is dit herkenbaar voor jou?

Je wil mooie ontwerpen maken maar weet niet waar te beginnen,

Je hebt het idee dat je veel (meer) uit Canva kunt halen maar weet niet wat die mogelijkheden zijn,

Je wil een unieke en persoonlijke huisstijl die bij JOU past maar weet niet hoe je dit kunt ontwerpen.Je bent je eigen huisstijl aan het ontwerpen maar prutst nog teveel aan waardoor het niet 1 compleet plaatje is,

Je vindt het spannend om je huisstijl ontwerp uit te besteden en vindt het eigenlijk ook leuk om het zelf te doen,

Omdat je huisstijl niet af is houdt dit je tegen om actief te zijn op social media,

In 1 dag een huisstijl dat echt uitstraalt waar jij voor staat met je bedrijf

Ik zie dat veel ondernemers het leuk vinden om zelf te ontwerpen in Canva, maar vaak vastlopen in het creëren van 1 vaste stijl voor hun bedrijf. Ik weet dat het anders kan. Jij bent uniek. Jouw bedrijf is uniek.

Die unieke merkwaarden kun je terug laten komen in je huisstijl. Door de psychologie achter design te leren en te ontdekken hoe jij een professionele huisstijl ontwerpt en toepast, ga jij 1 vaste stijl creëren waardoor jij serieus wordt genomen door je doelgroep en consistent klanten aan gaat trekken!

Ontwerpen met Canva, heh wat?

Tijdens de workshop leer je hoe je een huisstijl ontwerpt in Canva. Een tool waar ik - zelfs als professioneel grafisch ontwerper - heel enthousiast over ben. Canva is een online ontwerp tool waar je op zowel je computer als je telefoon een professioneel ontwerp kunt maken op een hele laagdrempelige manier. De mogelijkheden zijn oneindig! Je kunt namelijk social media posts, presentaties, banners maar ook kaartjes, visitekaartjes en werkboeken in ontwerpen. Canva is dus niet alleen geschikt voor online, maar ook offline ontwerpen. Na de workshop kun jij hier gelijk mee aan de slag!

De dag was uitgebreid gevuld met veel kennis, tips, voorbeelden en zelf aan de slag zijn. Daarnaast kregen we een uitgebreid E-book als naslagwerk.

De dag heeft me een hele goede basis opgeleverd voor mijn design en ik kan er de komende tijd écht mee verder. Heb er super veel van geleerd!

FEEL GOOD AT WORK

Marieke

Wat wil je uitstralen? Waar sta je voor met je bedrijf? De kern van jouw bedrijf vormt de basis van de huisstijl en daarom beginnen we hiermee.

Begin bij jezelf

Dit gaan we doen:

stap 1

Jij verdient de leukste klanten. Maar wie zijn dit? Hoe kies je je ideale klant? Welk gevoel moet de huisstijl geven aan de ideale klant?

De ideale klant

stap 2

In deze stap ga je op zoek naar de merkstijl die bij jou past en de doelgroep aanspreekt.

Merkstijl

stap 3

Stap voor stap ga jij je kleuren, lettertypes en vormen kiezen en je logo ontwerpen op basis van psychologie achter design. Deze leg je vast in een huisstijl overzicht.

Huisstijl ontwerp

stap 4

In deze stap leer jij hoe je je huisstijl gebruikt voor alle toekomstige ontwerpen.

Huisstijl toepassen

stap 5

Leer hoe jij een grafisch sterk ontwerp maakt door de basisprincipes van het vak onder de knie te krijgen.

Een grafisch sterk ontwerp

stap 6

De voorbereiding

Wanneer je de huisstijl workshop aanschaft krijg je een bevestiging in de mail. Vervolgens krijg je mails en werkdocumenten om je voor te bereiden op de LIVE dag. Deze voorbereiding zorgt ervoor dat je alles uit de workshop haalt en je huisstijl ook écht concreet maakt.

Heb je een huisstijl dat 100% bij JOU past en uitstraalt waar je voor staat,

Weet je waar je voor staat en hoe je dit vertelt,

Weet je wie je ideale klant is en hoe je deze aantrekt,

Heb je een huisstijl in Canva en weet je hoe deze structureel in kunt zetten,

Weet je hoe je een sterk grafisch ontwerp maakt dat eruit springt voor je ideale klant.

Na de huisstijl workshop..

Canva huisstijl template

Ik vond de workshop praktisch en leerzaam. Het heeft mij nieuwe inzichten gegeven in lettertypes, kleurgebruik en wat ik wil uitstralen met mijn bedrijf. De workshop is een fijne afwisseling van informatie en het gelijk praktisch toevoegen in Canva. Na het volgen van de workshop kon ik veel efficiënter aan de slag met mijn ontwerpen.

Ik vond het prettig dat je ook de ruimte had om even 1 op 1 te sparren. Zo kan je gelijk je ideeën delen en om feedback vragen. De uitleg van je presentatie en online werkboeken zijn heel duidelijk.

Eline is enthousiast en geïnteresseerd in de deelnemers en alles was goed verzorgd! 

Maanlicht

Zanna

Wat krijg ik?

Een ticket voor de LIVE workshop: van 10:00 - 17:00 uur in Apeldoorn,

Een uitgebreide lunch,

Invulbare werkboeken met opdrachten die je vooraf invult,

1-op-1 feedback,

Een handboek met alle uitleg over Canva & het werken met een huisstijl in Canva,

Koffie/thee/fris & snacks.

Hoe ziet de dag eruit?

De ochtend staat in het teken van theorie. We gaan oa. aan de slag met het merkverhaal, de doelgroep en de betekenis achter grafisch ontwerp.

Na de heerlijke lunch ga jij je huisstijl ontwerpen en leer je hoe je deze toepast.

Er is ruimte om feedback te krijgen op je huisstijl.

Hi, Eline hier! Na jarenlang als merkontwerper te hebben gewerkt, wilde ik meer. Hoewel ik 3 jaar lang in loondienst alle taken omtrent het opbouwen van een merk al op mij nam, wilde ik ondernemen. Ik schreef mijn bedrijf in. In de afgelopen 3 jaar heb ik de mooiste huisstijlen ontworpen voor onder andere Momtrepreneur, Visionschool en Social on Point. 

In de online Academy en offline trainingen draag ik mijn kennis over hoe ik een sterk grafisch ontwerp maak door met Canva te werken. Ik geloof er namelijk in dat Canva een perfecte tool is waar je een professioneel ontwerp kan maken. En dat jij kan leren hoe je dat doet. Zodat jij een ontwerp maakt waar je trots op bent, een ontwerp maakt dat uitstraalt waar je voor staat en een ontwerp maakt waar je niet uren mee bezig bent. 
 
Zodat jij de klanten aan gaat trekken die je aan wil trekken!

Hi, ik ben Eline

1 dag, van 10:00 tot 17:00 uur inclusief lunch! Het vindt plaats in de Ambacht aan Molenstraat-Centrum waar je in de buurt voor €4,- kunt parkeren. Vanaf Station Apeldoorn Centraal is het slechts 3 minuten lopen.

Hoelang duurt de workshop?

FAQ

Ja. Je ontvangt verschillende mails & opdrachten zodat jij optimaal bent voorbereid en écht een huisstijl neer kan zetten binnen 1 dag.

Kan ik mij voorbereiden?

De workshop is gebaseerd op de gratis versie van Canva. Daarnaast leggen we de verschillen tussen Canva gratis en PRO uit.

Ik heb de gratis versie van Canva

Tijdens de workshop is er tijd om jouw vragen te stellen en feedback te krijgen.

Kan ik ook 1-op-1 begeleiding krijgen?

Hoever moet ik met mijn huisstijl zijn?

Het is belangrijk dat je al over je huisstijl hebt nagedacht en een basis hebt staan. Tijdens de workshop kunnen we maken we de stijl concreet.

Dat is geen probleem! Wij leggen je uit hoe Canva werkt en hoe je je huisstijl hierin ontwerpt, daarnaast is er ruimte om vragen te stellen.

Ik ken Canva nog niet goed

Hoewel ik al wel een huisstijl heb laten ontwerpen ben ik naar deze workshop gegaan om ook echt ontwerpen leren te maken met de huisstijl.

Ik vond het een super waardevolle workshop, ook omdat je echt gefocust aan de slag gaat.

Eline mega bedankt!

Social on point - social expert

Stefanie

Ilse 

Ilse

"Voordat ik kennis maakte met Eline was mijn social media een rommeltje, ik probeerde van alles maar het had geen duidelijke uitstraling. Nu is alles in 1 lijn en ben ik me er steeds meer bewust van wanneer ik wat gebruik en in welke situatie. Canva is super fijn om in te werken! Even puzzelen maar met hulp van Eline gaat het steeds beter. De samenwerking heb ik als prettig ervaren en staat er nu iets moois wat binnenkort gelanceerd gaat worden! Eline super bedankt voor je hulp! Ben blij dat ik ondanks deze tijd toch de stap heb gezet en nu duidelijk heb wat ik wil en uit wil stralen. Mijn doelgroep bereik ik nu steeds beter! DANKJEWEL!"

Lianne

Lianne

"Werken met The Brand Movement was echt een cadeautje voor mezelf én mijn bedrijf. Eline neemt je stap voor stap mee in het opzetten van een sterk merkverhaal. Werken met een werkboek in combinatie met de online leeromgeving werkt fijn. Ook het contact is heel laagdrempelig. Samen sparren over het logo, de kleuren en wat ik daarmee wilde uitstralen verliep heel soepel en heeft geresulteerd in een logo dat 100% past bij mij en mijn bedrijf!"