Ik deel graag mijn ondernemersverhaal met je. In 2018 kwam ik tot een inzicht dat mijn leven MEGA heeft veranderd.

Hoi, ik ben Eline, eigenares van The Brand Movement

Het inzicht dat mijn leven veranderde..

Toen ik een fulltime baan in loondienst had was ik zoekende. Ik had een veelzijdige job als allround designer maar had wel het gevoel ‘is dit het nou’? In 2017 ging naar een seminar van Tibor Olgers en achteraf gezien was dat het moment dat mijn leven veranderde.

Tijdens het seminar werden er vragen gesteld als; ‘Wat is nou echt belangrijk voor je?’ ‘Welke mensen kosten je energie?’ ‘Hoe leef jij je leven?’ Die vragen gaven mij het inzicht dat ik mijn leven leefde zoals anderen dat wilden. Het was tijd om mijn eigen leven te gaan leven en eigen keuzes te gaan maken!

Ik ben opgevoed in een liefdevol gezin met mijn ouders en zus. We waren een gemiddeld gezin en zo werden we ook opgevoed. Uitspraken als “Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg” en “Geld maakt niet gelukkig” waren heel normaal bij ons.

Ik had een passie voor knutselen, schilderen en sporten. Daar besloot ik niks mee te doen, ik ging de studie Sociaal Pedagogische Hulpverlening doen. Dit deed ik omdat dit mij de meeste baanzekerheid zou geven. Totdat ik tijdens de studie ontdekte dat ik dit helemaal niet wilde.

Van kind tot nu

Creativiteit was mijn passie, daar wilde ik echt wat mee doen. Ik haalde mijn P en stopte met SPH en besloot grafisch ontwerp te gaan studeren. Tijdens de studie vond ik een baan als allround designer bij een webshop waar ik later fulltime werkte en een vast contract kreeg.

Inmiddels 3 jaar later bedacht ik mij; is dit nou het leven dat ik wil? Dat was het moment op het seminar dat ik ontdekte dat ik niet het leven leefde dat ik wilde.

Januari 2019 besloot ik ervoor te gaan. Ik ging voor mijzelf beginnen. Een half jaar later draaide ik genoeg omzet om mijn baan op te zeggen.

Ik besloot ervoor te gaan

Brand designer & ALLROUND CREATIVE

Het eerste half jaar fulltime ondernemen ging goed. Ik had vaste klanten met grafisch ontwerp, social media beheer en ik ontwierp huisstijlen. Toch klopte er iets niet. Ik ontdekte dat ik geen voldoening haalde uit mijn bedrijf. Ik wilde meer impact maken!

Met hulp van mijn businesscoach ontdekte ik dat ik met het maken van ontwerpen altijd baseerde op de betekenis erachter. Al vanaf het begin ontwierp ik huisstijlen op de kern van het bedrijf, zodat ze echt een personal brand neerzetten. Nu ontwerp ik huisstijlen op basis van positionering en leer ik ondernemers hoe ze deze huisstijl kunnen gebruiken. Ik werk met ondernemers die goed zijn in wat ze doen, passie hebben voor hun bedrijf en écht een verschil willen maken.

Daarvoor moeten ze wel weten hoe ze zo’n ontwerp kunnen maken. Als ze niet weten wat de basis ontwerpregels zijn, wat de psychologie achter ontwerp is en niet weten wat ze uit willen stralen, dan gaan ze ook niet de klanten aantrekken die ze aan willen trekken. Het gaat om jouw boodschap visueel vertalen zodat jij verbinding maakt met je doelgroep. Ik help je daar graag mee!

(fun) Facts

Ik ben heel snel afgeleid, soms heb ik wel 30 tabbladen open staan omdat ik van hot naar her ga. Can’t help it! Talloze ideeën en gedachtes tegelijk.

Ik hou van pastel kleuren, helemaal in de zomer! Ik combineer het graag met natuurlijke tinten, in zowel mijn branding als kleding. Voor klanten kies ik kleuren die bij de klant passen natuurlijk.

Ik woon in het leukste strandhuis van Apeldoorn, alles is van hout en het is heerlijk licht. Love it!

Een week niet gesport, is a grumpy me.. sporten is mijn leven. The sky is the limit. Ik ben momenteel aan het trainen voor de marathon.

Festival? Let’s go! Lowlands is mijn favo. Al 7 jaar op rij ga ik daar naartoe. Die plek heeft echt iets magisch.

Ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn. Kaarsen maken, schilderen en tuften zijn mijn huidige favo bezigheden.