Waar het begon..

Voordat ik de studie grafisch ontwerp had afgerond, kon ik al fulltime aan de slag als allround designer bij een gaaf bedrijf.

Ik mocht de tofste klussen op mij nemen. Ik mocht bijvoorbeeld compleet nieuwe merken opzetten, verpakkingen, kleding en websites ontwerpen en
e-mailmarketing beheren. Voor ik het wist werkte ik er al 3 jaar. Op dat moment besefte ik mij dat ik niet meer door kon groeien binnen dit bedrijf. Daarnaast dacht ik: is dit het nou? Werken voor een bedrijf?

Hi, ik ben Eline

In 2018 gooide ik het roer volledig om. Hoe en waarom? Lees hier onder verder!

Eigenaar van The Brand Movement

En toen..

Ik ging op zoek naar wat ik nou echt wilde, volgde een seminar van Tibor Olgers en voor ik het wist, was ik ingeschreven bij de KvK. Zonder plan of concreet doel.

Naast mijn fulltime job probeerde ik mijn bedrijf op te zetten.

Dat lukte. Een half jaar later moest ik een besluit nemen. Neem ik ontslag of blijf ik het combineren? Het is nu of nooit. Oké, ik doe het gewoon. Ik ga voor mijn bedrijf.

"Ik besloot er voor de volle 100% voor te gaan".

Hoe het eerste half jaar verliep

Het eerste halfjaar verliep prima, ik had mijn inkomen en vaste klanten waar ik huisstijlen en social designs voor mocht maken. Daarnaast zorgde ik goed voor mijzelf, ik at gezond, sportte minimaal 3x per week en voelde mij supersterk.

Toch wrong er iets. Iets klopte er niet binnen mijn bedrijf. Ik haalde er niet genoeg voldoening uit. Help ik mijn klant goed genoeg? Werk ik met de leukste klanten?

Ik ontwierp vele huisstijlen maar ik besefte dat de klant vaak nog heel erg zoekende was met het uitstralen van hun merk en het toepassen van hun huisstijl.

Er moest iets veranderen

Ik zocht contact met een businesscoach en 3 maanden later lanceerde ik The Brand Movement. Hét platform voor creatieve ondernemers en werknemers waar merkbeleving en creativiteit samenvallen. Waar je leert hoe je 100% achter je merk gaat staan. Waar je leert hoe je je creativiteit inzet en de mooiste ontwerpen voor je eigen bedrijf maakt, zonder ervaring in design te hebben.

Ik voel dit bedrijf.
100%.

Ik wil ook dat jij dat gaat doen. Dat je gelooft in je merk en dat je een professionele uitstraling kan creëren zodat je doelgroep ook in je gaat geloven. En ik wil het je makkelijker maken met de online community, waar jij eenvoudig een training kan aanschaffen, naar jouw behoefte.

Ik wil jouw creatieve processen zo goed mogelijk begeleiden zodat jij je kunt focussen op de groei van je bedrijf!

Wist je dit al over mij?

Ik woon in het leukste strandhuis van Apeldoorn en geniet er elke dag zo erg van! Het lijkt wel of je huis echt je mood kan bepalen.

Toen ik begon met ondernemen, vond ik het lastig om mijzelf te belonen en ik stopte dan ook alles terug in mijn bedrijf.

Ik heb een jaar Sociaal Pedagogische Hulpverlening gestudeerd. Ik haalde mijn propedeuse en stopte omdat dit het niet was. Toch was het een mooi reflectiejaar en daar heb ik mega veel van geleerd.

Ik ben best wel een sporty spice. Ik heb turnen, handbal en voetbal gedaan. Nu doe ik tennis en sport ik in de sportschool. Ik hou ervan. Het maakt mijn hoofd leeg en ik kom er energiek van thuis.

Mijn kledingstijl zou ik omschrijven als casual, stoer met een vrouwelijk tintje. Het liefst draag ik boots of sneakers maar af en toe trek ik mijn hakken uit de kast.

Het heelal is super fascinerend, 2 jaar terug ontdekte ik in Marokko hoe mooi de Melkweg wel niet is, wow!

Festivals? Ja, doe mij Lowlands maar! Al 7 jaar op een rij ga ik daarnaartoe, het is voor mij echt dé favoriet!

Als ondernemers mij online leren kennen denken ze vaak dat ik minder lang ben, maar ik ben 1,79m. Gelukkig is mijn vriend 1,93m dus ik kan mijn hakken nog aan!

Bekijk hier alle trainingen