Een huisstijl als verbinding tussen jouw bedrijf en je ideale klant 

Pakketten & tarieven 

Om op te vallen voor de potentiële klant wil je gezien worden zoals jij jezelf en je bedrijf ziet. Je hebt zoveel te bieden, maar ziet de klant dit ook? Straalt je merk dit ook uit? Met een huisstijl zorg jij ervoor dat elke indruk sterk is. En die indruk is belangrijk om de potentiële klant enthousiast te maken voor jouw product of dienst.

Tijd om te gaan staan voor wie je bent, zodat anderen dit ook zien. Samen bouwen we een brand dat jouw merk versterkt!

Dit pakket is uit te breiden met webdesign, templates & los ontwerp. Tijdens de online kennismaking bespreken we de mogelijkheden.

#01

PACKAGE

1195,- 

excl. btw

online kennismaken

Intake
Moodboard
Logo, secundair logo & beeldmerk
Kleurenpalet
Lettertypes
Vormentaal (zoals patronen & iconen)
Stylesheet: huisstijl overzicht
Visual voorbeelden toepassen stijl


Wil jij een high-end uitstraling waar je zelf mee kan werken? Met deze package heb je alles wat je nodig hebt om een sterke indruk achter te laten op jouw ideale klant. 

brand design

4-5 weken

Dit pakket is uit te breiden met webdesign, templates & los ontwerp. Tijdens de online kennismaking bespreken we de mogelijkheden.

#02

PACKAGE

1795,- 

excl. btw

online kennismaken

Alles van package #01

Volledig brandbook inclusief uitleg hoe je de huisstijl gebruikt

E-mailhandtekening

1 vrij ontwerp naar keuze

social inspiratie visuals

Begeleiding toepassen huisstijl

Wil jij een high-end uitstraling waar je ideale klant niet meer omheen kan? Met deze package heb je tot in de puntjes een complete branding inclusief begeleiding om deze toe te passen. Time for the next level!

full brand pack

6 - 8 weken

Voor wie?

Voor creatieve, stijlvolle & innovatieve ondernemers en merken met lef. Je weet wat je wil en bent bereid risico's te nemen, grote stappen te zetten. 

Heb jij een nieuwe huisstijl nodig of ben je je huidige huisstijl volledig ontgroeid? Dan ben je aan het juiste adres.

werkwijze

Om een uniek & onderscheidende huisstijl als eindresultaat te hebben, starten we met een intake gesprek waar ik alles over jou en je bedrijf te weten kom. Wie wil je aantrekken? Wat wil je uitstralen? Wat zijn je ambities? O.a. deze info zorgt voor een belangrijke basis in de ontwerpfase.

Vervolgens start ik met het ontwerpproces waar ik je continu bij betrek. Ik werk transparant en geef je eerlijk advies en verwacht ook van jou dat je eerlijke feedback geeft.

Extra opties

Ben je op zoek naar andere ontwerp opties zoals social media design of drukwerk? Vraag dan een gratis kennismaking aan zodat we kunnen sparren over de mogelijkheden!

Plan een call in