Wil jij hét verschil maken met je merk?

Wil jij een uniek merk neerzetten?

Werken met de leukste klanten?
  
Een professionele uitstraling hebben?

In Canva leren werken met jouw huisstijl?

Deels onafhankelijk worden van een ontwerper?

100% achter je merk staan?

The Brand Movement Program

Hét online én offline programma waar jij in 5 maanden een sterk merk neerzet, zowel visueel als tekstueel. Na 5 maanden heb jij een merkverhaal, huisstijl én website waar je huisstijl is toegepast.

thank you!

In 4 fases zet jij samen met mij en andere experts een stijlvol merk neer waar jij 100% achter staat!

Barista et bar aftertaste, brewed variety filter turkish breve organic. Mug french press rich doppio barista redeye cream. Siphon half and half seasonal frappuccino robusta cultivar coffee. So froth, aftertaste bar, saucer sugar single shot caramelization aromatic.

tom berends

december 2019

Eve smit

december 2019

Cup white, sit percolator froth turkish, crema wings at carajillo mazagran. Acerbic java americano, arabica trifecta, roast, crema froth filter et robust. Est, turkish french press percolator cream lungo milk acerbic. Latte cup, espresso carajillo.

Fase 1

Ontdek waarom je doet wat je doet,

Leer jouw lievelingsklant kennen,

Bepaal waar jouw lievelingsklant behoefte aan heeft,

Maak het verschil ten opzichte van de concurrent,

Creëer een uniek en persoonlijk merk.

Terug naar de tekentafel

Schrijf een inspirerend verhaal,

Kies jouw lievelingsklant,

Controleer of jouw aanbod aansluit bij je lievelingsklant,

Ga ergens voor staan.

Fase 2

Schrijf jouw unieke Brand Story

Fase 3

The Brand Movement ontwerpt jouw huisstijl,

Leer ontwerpen in Canva,

Ontdek de betekenis achter een huisstijl,

Start met teksten schrijven voor jouw website.

Creatieve Kickstart: kies een stijl die bij jouw merk past

Schrijf de beste content,

Leer werken met de voor jou gemaakte huisstijl & sjablonen,

Ontwerp jouw extra marketing uitingen.

Fase 4

Kies marketing dat bij jouw bedrijf past

Valerie

Valerie - Beauty Balance Apeldoorn

Beauty Balance Apeldoorn

Toen ik begon met ondernemen deed ik maar wat. Ik bood alles aan en deed ook dingen die ik helemaal niet leuk vind. Uiteindelijk ben ik door The Brand Movement aan het nadenken gezet. Ik weet nu wat ik wil, weet wie mijn doelgroep is en heb een hele gave huisstijl die ik in kan zetten op social media. Er word heel goed uitgelegd hoe ik deze kan gebruiken en mijn eigen templates kan inzetten. Eline denkt heel erg goed met je mee en ik ben heel blij met deze stap en heb eindelijk keuzes durven maken waar ik eerder niet eens over na durfde te denken. 

Ilse - Salon voor Jou

Ilse

Salon voor Jou

Voordat ik kennis maakte met Eline was mijn social media een rommeltje, ik probeerde van alles maar het had geen duidelijke uitstraling. Nu is alles in 1 lijn en ben ik me er steeds meer bewust van wanneer ik wat gebruik en in welke situatie. Canva is super fijn om in te werken! Even puzzelen maar met hulp van Eline gaat het steeds beter. De samenwerking heb ik als prettig ervaren en staat er nu iets moois wat binnenkort gelanceerd gaat worden! Eline super bedankt voor je hulp! Ben blij dat ik ondanks deze tijd toch de stap heb gezet en nu duidelijk heb wat ik wil en uit wil stralen. Mijn doelgroep bereik ik nu steeds beter! DANKJEWEL!

Lianne

Lianne - Blikvanger Fotografie

Blikvanger Fotografie

Werken met ‘the brand movement program’ was echt een cadeautje voor mezelf én mijn bedrijf. Eline neemt je stap voor stap mee in het opzetten van een sterk merkverhaal. Werken met een werkboek in combinatie met de online leeromgeving werkt fijn. Ook het contact is heel laagdrempelig. Samen sparren over het logo, de kleuren en wat ik daarmee wilde uitstralen verliep heel soepel en heeft geresulteerd in een logo dat 100% past bij mij en mijn bedrijf!

Inhoud Program

Een fysiek en digitaal werkboek waar je je opdrachten in maakt en notities kan toevoegen

1-op-1 en groepsbegeleiding van maximaal 6 deelnemers

Een professioneel logo t.w.v. €380,-

Een professionele huisstijl t.w.v. €615,-

Onbeperkt toegang tot de Academy

Wekelijkse stap-voor-stap begeleiding in de mail

Ontwerp – en Canva trainingen t.w.v. € 175,-

Een website Showit template van Studio Above t.w.v. €300,- & begeleiding van website expert Arjanne van Studio Above

ONLINE samenwerkdag om jouw Brand Story te schrijven & merkstijl te bepalen

ONLINE samenwerkdag om jouw website een kickstart te geven

ONLINE samenwerkdag om jouw eigen sjablonen te ontwerpen

ONLINE samenwerkdag om verder aan jouw ontwerpen te werken

Een groep creatieve ondernemers waar je mee kunt sparren

Wat kun je verwachten?

Ja, ik doe mee!

€ 2599,-

Ja, ik doe mee!

Liever in termijnen betalen?

5x € 519,80

10x € 259,90

Een persoonlijk en uniek merk dat bij je past

Blikvanger

2 Way VA

Lianne en Yvette waren je onder andere voor!

Het is belangrijk dat je bedrijfsconcept al duidelijk is en dat je weet wat je aanbod is. Wel is het zo dat we hier nog kritisch naar kijken om dit aan te scherpen. Het hoeft dus niet zo te zijn dat je al bent begonnen.

Kan ik pas starten als ik mijn onderneming ben begonnen?

FAQ

Afhankelijk van jouw behoefte stellen we het pakket samen. In principe wel dus. Neem even contact op om te kijken of ik jou verder kan helpen!

Kan ik dit programma ook starten zonder website template?

Je bent dit stuk al gaan lezen. Waarom denk je dat dit je verder gaat helpen met je merk? Het is belangrijk om een goede merkbasis te hebben zodat je kunt groeien met jouw bedrijf. Wat houdt jouw groei tegen? Mocht je nog twijfelen dan kun je dit contactformulier invullen, dan benader ik je!

Ik weet niet of dit nu de beste investering is 

Het programma start altijd op een vaste dag en tijd. De tijd dat je eraan werkt kun je zelf indelen. Er zijn wel 3 ONLINE samenwerkdagen, deze staan vast.

Ik heb daar nu geen tijd voor

Een huisstijl is slechts een onderdeel van dit traject. Samen kijken we naar je huidige huisstijl. Het kan zijn dat de huisstijl niet meer ontworpen hoeft te worden en je slechts een deel van het traject gaat volgen, maar het kan ook zijn dat we een rebranding adviseren zodat we je merk naar een nog hoger niveau kunnen tillen. Vul dit contactformulier in, dan benader ik je!

Ik heb al een huisstijl, is dit traject dan wel handig?

Dat is geen probleem. In de Academy staat een module met Canva instructievideo’s voor je klaar zodat jij straks tot in detail weet hoe je Canva in kunt zetten.

Ik heb nog niet met Canva gewerkt.

Ik ben nog niet gestart met social media.

Dat is juist niet verkeerd! Waarschijnlijk zit ook jouw doelgroep op Social Media. Dan is het juist fijn om met een schone lei te beginnen zodat je gelijk je ideale doelgroep aantrekt.

Ik weet niet of de stijl van The Brand Movement matcht met wat ik wil qua huisstijl.

 Hoewel ik mij zoveel mogelijk inleef in jouw situatie en jouw stijl, kan het zo zijn dat het geen match is. Geen probleem, dat zal ik eerlijk zeggen.

Ik heb al een social media training gevolgd

The Brand Movement geeft geen social media trainingen. Met dit programma zet je een uniek merk neer waar jij achter gaat staan. Je gaat op zoek naar jouw ideale bedrijf en doelgroep en je krijgt een op maat gemaakte huisstijl. Hier leer je zelf mee werken. Aanvullend is het juist aan te raden om een social media training te doen.

Wat als het mij niets oplevert?

Ik kan dan nog wel een professionele huisstijl en website template aanleveren, uiteindelijk maak je zelf het verschil. Het is dus belangrijk dat je alle kennis die je tijdens het programma op doet zelf ook echt gaat toepassen om optimaal resultaat te behalen. 

Wil je kijken of dit programma wat voor je is? Let's meet online! Laat je gegevens hier achter en we prikken een datum ;-)

Meer weten?

Let's meet!